• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0900-EHOSPITALITY of 
  •     0900-3467748

Hospitality App is tijdelijk uit de lucht!

Wij bieden onze gebruikers graag de beste gebruikerservaring. Er zijn momenteel technische aanpassingen om 'Hospitality app' te integreren met het electronisch patiëntendossier. Vandaar dat Hospitality App tijdelijk 'uit de lucht' is. Wij hopen uiteraard zo snel mogelijk de app weer aan te kunnen bieden!-

Op dit moment kunnen patiënten die een afspraak hebben op de poliklinieken GIOCA (Gastro-Intestinaal Oncologisch Centrum Amsterdam) chirurgieMOT-CHIR (motiliteitsstoornissen chirurgie) traumachirurgievaatchirurgieurologieoogheelkundeKNO en dermatologie van het Academisch Medisch Centrum Amsterdam (AMC) gebruik maken van de voordelen van 'Hospitality App'; zoals de afsprakenreminder, de automatische en aan het electronisch patienten dossier gekoppeld taxivervoer waarmee u altijd op tijd bent, en de Hospitality Host begeleidingsservice in het ziekenhuis. Wij hopen de app snel aan te kunnen bieden aan alle patiënten van het AMC.

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat ook patiënten uit ándere zorginstellingen dit erg fijn zouden vinden. Want soms heb je als patiënt al zorgen genoeg. Hospitality App richt zich erop patiënten écht te ontzorgen in de route naar en in het ziekenhuis, zonder dat de patiënt zelf de weg nog hoeft te zoeken of een afspraak kan vergeten.

Daarom stelt 'Hospitality app' de app gratis ter beschikking aan andere zorginstellingen. Vraag er dus gerust om bij uw ziekenhuis of zorginstelling.

Wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hospitalityhandtekening

                                                      -Want soms heb je al zorgen genoeg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShere with friends