• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0900-EHOSPITALITY of 
  •     0900-3467748

Hospitality App is tijdelijk uit de lucht!

Wij bieden onze gebruikers graag de beste gebruikerservaring. Er zijn momenteel technische aanpassingen om 'Hospitality app' te integreren met het electronisch patiëntendossier. Vandaar dat Hospitality App tijdelijk 'uit de lucht' is. Wij hopen uiteraard zo snel mogelijk de app weer aan te kunnen bieden!-

Hospitality Hosts

De Hospitality Hosts zijn studenten geneeskunde of medische informatiekunde van het AMC te Amsterdam. Deze studenten zijn zeer gemotiveerd om oudere patiënten in het ziekenhuis te begeleiden vanaf binnenkomst in het ziekenhuis tot aan de polikliniek -en weer terug.
De student haalt de patiënt op bij de hoofdingang, de ingang 'P2' (de parkeergarage) of de polikliniekingang; dit naar wens van de patiënt. De patiënt kan de ophaallocatie bij het bestellen van de Hospitality Host in het ziekenhuis aangeven. De patiënt kan ook zelf naar één van de deelnemende poliklinieken lopen en ter plaatse een Hospitality Host bestellen ter ondersteuning tijdens en na het consult.

Indien gewenst door de patiënt, mag de student het spreekkamerconsult bijwonen. Daar leert een student veel van. Niet alleen medisch-inhoudelijk, maar ook wat een afspraak met de dokter nu werkelijk betekent voor een patiënt. Voor de ontwikkeling van professioneel gedrag van de aanstaand arts is dit natuurlijk erg belangrijk. Uiteraard zal de patiënt altijd gevraagd worden of hij /zij het prettig vindt dat de Host bij het consult aanwezig is; dit is geenszins verplicht.

De studenten hebben ingestemd om geen persoonlijke en /of privacygevoelige informatie met derden te delen.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShere with friends