• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0900-EHOSPITALITY of 
  •     0900-3467748

Hospitality App is tijdelijk uit de lucht!

Wij bieden onze gebruikers graag de beste gebruikerservaring. Er zijn momenteel technische aanpassingen om 'Hospitality app' te integreren met het electronisch patiëntendossier. Vandaar dat Hospitality App tijdelijk 'uit de lucht' is. Wij hopen uiteraard zo snel mogelijk de app weer aan te kunnen bieden!-


Een afspraak bij de arts op de polikliniek is voor veel patiënten een belangrijke gebeurtenis, die vaak als erg stressvol ervaren wordt. De 'Hospitality App', een app voor de mobiele telefoon, helpt!

Hospitality App is ontwikkeld om u als patiënt daadwerkelijk te ontzorgen. U wordt als u dat wilt, volledig ondersteund in de route van huis naar het ziekenhuis, bij het vinden van de weg in het ziekenhuis -en weer terug naar huis. Via de app kunt u gemakkelijk een taxi van of naar huis bestellen, een vrijwilliger of medisch student (‘Hospitality Host’) oproepen om u in het ziekenhuis te begeleiden en ziet u een overzicht van al uw afspraken in de app én in uw telefoonagenda.

Zo hoeft u nooit meer zelf naar de weg te zoeken in een ziekenhuis. Daarnaast zorgt de app ervoor dat de afspraken waarvoor u op de polikliniek verwacht wordt, ook automatisch zichtbaar zijn in uw eigen telefoonagenda. En u krijgt ook een herinnering via uw telefoon op de dag vóór uw afspraak. Dat is gemakkelijk!

Als u van de taxiservice in Hospitality App gebruik maakt, bent u altijd op tijd. De app 'schakelt' live met uw afspraakagenda in het ziekenhuis zodat de taxi u altijd op tijd komt ophalen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen gebruik te maken van de gratis begeleidingsservice in het ziekenhuis.

Vanaf januari 2016 kunnen alle patiënten van het Academisch Centrum Amsterdam (AMC) gebruik maken van de volgende services van de app: taxiservice van- en naar de polikliniek; en begeleiding naar de afspraak in het ziekenhuis door een vrijwilliger. U hoeft dan nooit meer zelf te zoeken naar waar u precies zijn moet op de polikliniek. Bezoekers voor de poliklinieken GIOCA (Gastro-Intestinaal Oncologisch Centrum Amsterdam) chirurgieMOT-CHIR (motiliteitsstoornissen chirurgie) traumachirurgievaatchirurgieurologieoogheelkundeKNO en dermatologie kunnen ook ondersteuning tijdens het consult op de poli door een medisch student aanvragen*, de Hospitality Host.

De app is geheel gratis beschikbaar voor alle patiënten en geïnteresseerde zorginstellingen in Nederland. Interesse? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; of bekijk voor meer informatie de veelgestelde vragen.

 

 *indien beschikbaar

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShere with friends